Royal Swiss Beauty Osijek

Dobrodošli u Royal Swiss Beauty

novo

O nama

Osoba koja će Vas dočekati u Royal Swiss Beauty studiu je gospođa Sanja Tomaić koja je i vlasnica studia. Gospođa Sanja je kozmetičarka, certificirana maserka i wellness terapeut, uvijek nasmijana i dobro raspoložena, uživa u svom poslu,  ponosna je na svoj rad i na rezultate koje postiže te naglašava: “kada radiš ono što voliš zapravo niti jedan trenutak ne radiš! “

Upravo iz ove vodilje nastao je Royal Swiss Beauty studio koji se nalazi  u samom centru grada Osijeka, a prava je oaza uživanja, opuštanja i ostvarivanja uspješnih rezultata. 
Osim individualnog pristupa, klijentima je osiguran apsolutan mir popraćen umirujućom glazbom i mirisom eteričnih ulja i svijeća. Sva ometanja kao što su gradska buka, zvonjava telefona, glasni razgovori kod nas ne postoje.
Raspored tretmana organiziran je tako da svaki klijent ima vrijeme potrebno za pripremu te polagano spremanje nakon tretmana. 
Nudimo vam tretmane lica, švicarske tretmane pomlađivanja, klasične i aroma masaže, oblikovanja tijela koji uključuju anticelulitne masaže, brazilsku maderoterapiju, tesla sculptor te infracrvenu termo deku. U tretmanima koristimo najkvalitetnija ulja.

Naš pristup klijentima temelji se na holističkoj ideji da su svi aspekti čovjekovog postojanja, tjelesno, emotivno, mentalno i duhovno, međusobno povezani, a zdravlje i sreća produkt su ravnoteže svih tih aspekata. 

Dođite i uvjerite se.

Švicarska kvaliteta samo za Vas!