Royal Swiss Beauty Osijek

O masaži

Masažu definiramo kao primjenu sustavne manipulacije nekih tkiva u terapijske svrhe. Masaža je najstariji oblik liječenja.
 
Ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu.
 
Masaža opušta tijelo psihički i fizički te snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, probleme sa nesanicom, posebice ako se prakticira redovito.
 
Istraživanja pokazuju da čak devedeset posto bolesti nastaje zbog stresa. Masaža je odličan način da se oslobodite od stresa, a uz primjenu opuštajućih eteričnih ulja učinak je još bolji. 
 
Eterična ulja daju masaži novu dimenziju, a njihovi mirisi djeluju opuštajuće ili stimulirajuće. 
 
Srčanim bolesnicima masaža je izuzetno korisna jer opušta, uspavljuje, snižava krvni tlak, a uz to može poboljšati apetit i raspoloženje.
Kod bavljenja sportom masaža ublažava grčeve i upale mišića, poboljšava izdržljivost i pokretljivost.
 
Masaža opušta cijelo tijelo, ublažava kronične bolove kod reume i artritisa, potiče bolje držanje, pomaže kod glavobolje i migrene, pojačava koncentraciju, potiče cirkulaciju i probavu, ubrzava izlučivanje toksina, stimulira metabolizam i limfni sustav, potiče proizvodnju seratonina  (hormona sreće), poboljšava imunitet, jača volju, učvršćuje tonus kože, pospješuje cirkulaciju, otklanja celulit i ubrzava gubitak masnih stanica na kritičnim mjestima.
 
Odaberite masažu za sebe ili poklonite dragoj osobi kao poseban dar;

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija je relativno novi tretman oblikovanja tijela u našim krajevima, koji vrlo brzo dobiva na popularnosti. To je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se koriste drvene čašice (koje podsjećaju na zvona s drškama), a dolaze u pet različitih veličina.

Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum, te se pažljivo isplaniranim pokretima po „kritičnim“ zonama tijela dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih koje povlačimo gore na površinu i tako se “razbijanje” celulita uvijek događa gore.

Kod tretmana dolazi do značajnog zagrijavanja, pospješuje se prokrvljenost tkiva, a time se smanjuju bolovi u mišićima i zglobovima, aktivira se limfni sustav, potiče se izbacivanje toksina i višak vode iz tijela, postiže se i lifting efekt.

Ovaj tretman je prirodan, bezbolan i bez modrica, te se može primjenjivati na svim dijelovima tijela. Odlični rezultati se postižu u smanjenju masnih naslaga oko struka, jednako tako na natkoljenicama i leđima. Dobiva se definicija i tonus ruku i nogu, oblikuje se stražnjica pa taj tretman neki još nazivaju i „brasilian butt lift“.

Ono što je najbolje kod tretmana brazilske maderoterapije jest da su rezultati kod velike većine osoba vidljivi već nakon prvog ili nekoliko tretmana, naravno sve to ovisi od osobe do osobe.

Želimo biti sigurni da organizmu omogućujemo dovoljno vremena da izbaci razgrađene masti i toksine, stoga preporučujemo 2-3 tretmana tjedno.

Tesla sculptor

Otopite masnoću i oblikujte tijelo uz nekoliko TRETMANA TESLA SCULPT PRO uređajem sa 4 aplikatora. U 30 minuta tretmana odradite 36 000 trbušnjaka i mijenjate 5 sati vježbanja.
 
Priuštite sebi željenu figuru kakvu ste oduvijek htjeli. Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće!
 
Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.
 
Sculpt uređaj dizajniran je u estetske svrhe, ima 4 APLIKATORA većeg intenziteta. To je najmodernija tehnologija u neinvazivnom konturiranju tijela, jer ne samo da sagorijeva masnoću već i gradi mišiće.

Termo deka | Body wrapping

Tretman se koristi za uklanjanje celulita, poboljšanje tonusa i elastičnosti kože, mršavljenja i detoxa. Body wrapping je tretman zamatanja tijela namazanog anticelulitnim uljima u foliji i grijanje pod termo dekom koja postiže temperaturu  40-80 C, prilikom čega dolazi do znojenja, topljenja celulita, izbacivanja suvišne tekućine i štetnih toksina iz tijela. 

Nakon tretmana slijedi tuširanje i lagana masaža anticelulitnim gelom. Tretman traje 90 minuta, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Rade se u serijama od 10 tretmana ili u kombinaciji sa drugim anticelulitnim metodama.

Tijek tretmana:

IPL tretmani

IPL (intense pulsed light) je pulsno svjetlo i sadržava u sebi filtriran samo koristan dio spektra svjetla za izvođenje tretmana fotoepilacije tj. trajnog uklanjanja dlačica.

Uz pomoć aplikatora s intenzivnim pulsnim svjetlom, omogućuje nam izvođenje slijedećih IPL tretmana:

Potrebno je istaknuti da je IPL novija tehnologija i sve više potiskuje lasersku tehnologiju kod tretmana fotoepilacije. Prednosti IPL tehnologije trajnog uklanjanja dlaka u odnosu na laser su:

    Zadnji korak do Vašeg tretmana

    Okvirni datum vašeg termina?

    Koju bi uslugu iskoristili:

    Okvirna cijena u kunama:

    Okvirna cijena u eurima: